Winni's detergent za posodo limeta in cvetovi jablane (Dodaten opis: za ročno pranje posode v REFIL embalaži; 1000 ml)

  • 062550
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode, ki temeljito razmasti s pomočjo surovin rastlinskega izvora iz obnovljivih virov. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Zaradi rastlinskega izvora jih mikroorganizmi v vodi pretvorijo v naravne snovi. Izdelek ni bil preizkušen na živalih. Embalaža se lahko v celoti reciklira. Ne vsebuje fosforja. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Njegova formula je zasnovana tako, da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Uporaba: 1 žlička (2-3 ml) v 5 litrih tople vode. 

Ročno pomivanje posode je lahko dolga in naporna naloga, vendar je to ključnega pomena za najboljšo pripravo in predstavitev našeih krožnikov in jedilnega pribora na naših večerjah in kosilih z družino.

Zakaj se to delo ne pretvori v nekaj preprostega in učinkovitega z uporabo Winni-jevega detergenta za ročno pomivanje posode?

Formula, ki vsebuje visoko koncentracijo aktivnih čistilnih sredstev (del izdelka, ki skrbi za temeljito odstranjevanje maščobe in čiščenje posode), je v primerjavi z običajnim tekočim detergentom do dvakrat bolj koncentrirana (v številu odmerkov na liter). Njena gosta in bogata pena čisti krožnike, lončke, jedilni pribor in kozarce, ki jih pusti sijoče. Rastlinske površinsko aktivne snovi, ki ščitijo ne le okolje, temveč tudi kožo, so zelo učinkovite za odstranjevanje maščob. Po čiščenju ostankov hrane s posode pušča le-to sijočo, površinsko aktivne snovi pa se hitro in popolnoma biološko razgradijo in zato ne puščajo sledi v naravi. Uporabljen parfum je tudi biološko razgradljiv, zato v okolju dejansko ni sledi. 

Za pametnejšo uporabo izdelka in prihranek denarja ter za varovanje okolja, ponovno uporabite svojo prazno steklenico - ponovno jo napolnite s tem1000-mililitrskim detergentom za ročno pomivanje posode v Winni's EKO vrečki za ponovno polnjenje.

Winni-jev tekoči detergent za ročno pomivanje posode je certificiran Vegan Ok in ustreza zahtevam SkinEco standarda zaradi svoje ekološko kompatibilnosti. To je hipoalergen izdelek, testiran na nikelj, krom in kobalt (prag zaznavanja <0,01 PPM). 

POZOR: H319 Povzroča hudo draženje oči.  

Vaša ekipa EKO FOLIUM (distributer izdelkov Winni's za Slovenijo)

Madel S.p.A.

3,36 €
DDV 22%: 0,61 €
Na zalogi: 10 kos
Status dostave naročila: Odposlano

kos

Sestava: 5-15%- anionske površinsko aktivne snovi. Manj kot 5%- amfoterne površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Druge sestavine- parfum, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje.
Vaša ekipa EKO FOLIUM (distributer izdelkov Winni's za Slovenijo)