Winni's detergent za pranje perila v eko-embalaži alpski bor in citronka (Dodatni opis, tekoči detrgent, 1500 ml, 25 pranj)

  • 034690
Tekoč detergent za strojno pranje perila z vonjem mila iz alepskega bora in citronke, primeren za pranje občutljivega in barvnega perila. Hipoalergen: njegova formula je zasnovana tako da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Izdelek ni bil preizkušen na živalih. Embalaža se lahko v celoti reciklira. Ne vsebuje fosforja. Ne vsebuje barvil. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Zaradi rastlinskega izvora jih mikroorganizmi v vodi pretvorijo v naravne snovi. Odmerki (1 merica = 40 ml): od 40 ml do 90 ml, odvisno od trdote vode in stopnje umazanije. Običajni odmerek: 60 ml. Pri večji količini perila odmerku dodajte 30 ml izdelka.  

Oblačila, ki jih nosimo, so naša druga koža, zato moramo skrbeti zanje. Zahvaljujoč formulaciji, ki vsebuje surovine rastlinskega izvora, je Winni's detergent za pranje HIPOALERGEN in je testiran na nikelj, krom in kobalt (prag zaznavanja <0,01 PPM), da popolnoma zaščiti kožo. Zato je ta izdelek popolnoma primeren za oblačila za dojenčke in otroke.

100% učinkovito odstranjuje madeže tudi pri nizkih temperaturah (zaradi varčevanja z energijo in za zmanjšanje vpliva na okolje) in pusti prijeten vonj verbene na oblačilih.

Ker je izdelek hitro in popolnoma biološko razgradljiv in ker njegova sestava vsebuje naravne sestavine, ima ta izdelek zmanjšan vpliv na okolje. Idealen je za uporabo pri vseh vrstah tkanin, občutljivih in barvanih oblačilih ter za pranje perila celotne družine.

Izdelek je certificiran - Vegan OK in ustreza zahtevam stantadarda SkinEco.

Vrečka za eko-polnjenje pomaga prihraniti do 78% plastike in ima zato manjši vpliv na okolje.

POZOR; H319 Povzroča hudo draženje oči.  

Ekipa EKO FOLIUM- distributer izdelkov Winni's za Slovenijo

Madel S.p.A.

6,46 €
DDV 22%: 1,16 €
Na zalogi: 10 kos

kos

Opozorila: DETERGENT ZA STROJNO PRANJE PERILA – POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo embalaža ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Pred uporabo preberite etiketo. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Manj kot 5% milo. Drugo- parfum, phenoxyethanol.
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje
Ekipa EKO FOLIUM- distributer izdelkov Winni's za Slovenijo