Mehčalec z vonjem Belih Cvetov 1540 ml 44 pranj Winni's

  • 034500
Mehčalec z vonjem belih cvetov izboljša rezultat pranja, saj mehča tkanine, zmanjšuje ostanke apnenca in omogoča lažje likanje. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Zaradi rastlinskega izvora jih mikroorganizmi v vodi pretvorijo v naravne snovi. Hipoalergen: njegova formula je zasnovana tako, da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Izdelek ni bil preizkušen na živalih. Ne vsebuje barvil. Embalaža se lahko v celoti reciklira. Odmerki (1 zamašek = 100 ml): Strojno pranje: 2/5 zamaška (40 ml) v predal za mehčalec. Ročno pranje: 1/5 zamaška (20 ml) izdelka temeljito raztopite v vodi. Ne nanašajte naravnost na tkanine.

Mehčalec je pri pranju perila - kot pri peki torte zadnji dodatek - preliv na torti....

V igro vstopi pri končnih korakih postopka pranja, da zagotovi ostanek dišav in gladke tkanine, dve zelo pomembni lastnosti perila.

Pomemben je seveda tudi detergent. Vendar, ker mehčalec zadnji pride v stik z oblačili, je ključnega pomena, da so njegove kompatibilnosti s kožo najboljše.

To je razlog, zakaj so vsi Winni's izdelki za nego perila hipoalergeni in so bili testirani na nikelj, krom in kobalt.

Posebna kompatibilnost kože z Winni's izdelki je še posebej primerna za najobčutljivejše vrste kože in za majhne otroke.

Vsi Winni's mehčalci perila, vsebujejo intenzivne in biološko razgradljive parfume, ki se absorbirajo v atmosfero in ne puščajo sledi. Pomladna dišava belih cvetov naredi oblačila nežna in pušča občutke svežine. 

Izdelek je bil preizkušen tudi za nikelj, kobalt in krom (prag zaznave <0,01 PPM), je certificiran Vegan Ok in izpolnjuje zahteve standarda SkinEco zaradi svoje ekološke kompatibilnosti. 

Vaša ekipa EKO FOLIUM - distributer izdelkov Winni's

Madel S.p.A.

4,82 €
DDV 22%: 0,87 €
Na zalogi: 10 kos

kos

Opozorila: Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.
Sestava: 5-15% kationske površinsko aktivne snovi. Drugo- parfum, methylchloroisothiazolinone, methylsothiazolinonene.
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje
Vaša ekipa EKO FOLIUM - distributer izdelkov Winni's