Winni's Razmaščevalec (Dodatni opis: Večnamenski Razmaščevalec 500 ml Winni's)

  • 00820
Vsestranski razmaščevalec, ki odstrani vse sledi nečistoče s pralnih površin. Idealen za čiščenje pečic, kuhinjskih nap, žarov, ponev, pa tudi za odstranjevanje mastnih madežev s tkanin. Njegova formula je zasnovana tako, da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Izdelek ni bil preizkušen na živalih. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Ne vsebuje konzervansov. Embalaža se lahko v celoti reciklira. Uporaba: zavrtite pršilo v položaj ON. Razpršite na površino z razdalje približno 20 cm in pustite učinkovati nekaj sekund, nato očistite z mokro gobo. Čiščenje pečice: pustite učinkovati izdelek v segreti pečici (50-60°C) za 5-10 minuti. Čiščenje tkanin: razpršite izdelek na madež, pustite učinkovati nekaj sekund in operite na običajen način. Izdelek se ne sme zasušiti na tkaninah. Po uporabi obrnite pršilo v položaj OFF. Ne uporabljajte na polikarbonatih, pleksi steklu, lesu, aluminiju in poroznih površinah.

Vsi imamo radi svetleče čisto kuhinjo. Ampak nimamo vedno imeli časa, da bi nenehno brisali in brisali. Poleg tega je veliko izdelkov, ki jih najdete v supermarketih, agresivnihi, še posebej za najsodobnejše površine. Winni's večnamenski Razmaščevalec z izjemno močjo uporablja moč narave - njene rastlinske površinsko aktivne snovi odstranjujejo umazanijo, mast in madeže s ponev in pekačev, pečic, pokrovk, pultov in vseh pralnih površin v kuhinji. Uporablja se lahko tudi za temeljito čiščenje svetilk, rolet, mehanskih delov koles, motornih koles in avtomobilov ter celo večjih platišč. Zaradi formulacije z majhnim vplivom na okolje to čistilo deluje tako kot pri običajni odstranjevalci maščob. Uporablja se lahko tudi za predhodno obdelavo madežev na oblačilih, ki jih povzroča znojenje, tudi na belih tkaninah ali odpornih barvanih tkaninah.

Rastlinski surfaktanti Winni's Razmaščevalca uspešno odstranijo maščobo in umazanijo. Po čiščenju površin v vaši kuhinji, ki jih čistilo pusti bleščeče, se površinsko aktivne snovi odvedejo v vodno okolje in se hitro in popolnoma biološko razgradijo in zato ne puščajo sledi v naravi.

Izdelek je bil testiran na nikelj, kobalt in krom (zaznaven prag <0,01 PPM), certificiran je Vegan Ok in ustreza zahtevam standards SkinEco.

POZOR; H319 Povzroča hudo draženje oči.  

Vaša ekipa EKO FOLIUM, distributer certificiranih izdelkov Winni's za Slovenijo

Madel S.p.A.

2,74 €
DDV 22%: 0,49 €
Na zalogi: 10 kos

kos

Sestava: Manj kot 5% fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi. Druge sestavine- parfum.
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje
Vaša ekipa EKO FOLIUM, distributer certificiranih izdelkov Winni's za Slovenijo