Winni's Čistilo za Tla (Dodaten opis: 1000 ml)

  • 000640
Čisti in vzdržuje higieno tal in vseh pralnih površin v gospodinjstvu. Hipoalergen: njegova formula je zasnovana tako, da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Embalaža se lahko v celoti reciklira. Ne vsebuje fosforja. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Zaradi rastlinskega izvora jih mikroorganizmi v vodi pretvorijo v naravne snovi. Uporaba razredčenega čistila: nalijte 1/2 zamaška (25 ml) v 5 litrov vode. Ni potrebno izpirati. Uporaba nerazredčenega čistila: nalijte naravnost na vlažno krpo ali gobo in izperite.

Sestava: manj kot 5%: alkohol, milo, anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Druge sestavine- phenoxyethanol, parfum. Več na www.winnis.it

POZOR; H319 Povzroča hudo draženje oči.  

Madel S.p.A.

2,72 €
DDV 22%: 0,49 €
Na zalogi: 10 kos

kos

Opozorila- POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo embalaža ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Pred uporabo preberite etiketo. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha- poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Sestava: manj kot 5%
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje