Čistilo za kopalnico 500 ml Winni's

  • 000660
Čistilno sredstvo za vsakodnevno čiščenje kopalnice. Čisti in razkužuje sanitarije, umivalnike, kopalne kadi, ploščice, pipe, naravni kamen; vse površine bodo čiste in sijoče. Hipoalergen: njegova formula je zasnovana tako, da se kar najbolj zmanjša verjetnost pojava alergij. Izdelek je preverjen na prisotnost niklja, kroma in kobalta (prag zaznavanja <0,01 ppm). Izdelek ni bil preizkušen na živalih. Prisotne površinsko aktivne snovi so láhko, hitro in v celoti biorazgradljive (v skladu z Uredbo (ES) št. 648/2004). Zaradi rastlinskega izvora jih mikroorganizmi v vodi pretvorijo v naravne snovi. Embalaža se lahko v celoti reciklira. Ne vsebuje barvil. Ne vsebuje fosforja. Uporaba: z avrtite pršilodo oznake ON in razpršite z razdalje približno 20 cm, nato očistite z gobo ali vlažno krpo. Zaprite v položaj OFF.

Kopalnica je najbolj "zaseben" prostor v hiši; zato mora biti vedno čist, "razkužen" in prijetno dišeč.

Winni's Čistilo za Kopalnico je praktičen in učinkovit detergent za vsakodnevno čiščenje sanitarij, kadi, ploščic, pip in naravnih kamnov. Površine pušča čiste, sijoče in s prijetnim in svežim vonjem.

Ker se to čistilo uporablja na površinah, ki pogosto pridejo v stik s kožo, sto njeni ekodermalna-kompatibilnost in hipoalergičnost pomembna dejavnika. S svojimi naravnimi in organskimi surovinami je bil izdelek testiran na nikelj, kobalt in krom (zaznaven prag <0,01 PPM), certificiran je Vegan Ok in ustreza zahtevam standarda SkinEco.

Če želite, da je vaša kopalnica čista in brez vodnega kamna, je pomembno, da jo po čiščenju dobro posušite.

Za popolno higieno je za vsako sanitarno opremo nujno, da uporabite drugo krpo ali gobo.

Vaš EKO FOLIUM - distributer izdelkov Winni's za Slovenijo

Madel S.p.A.

3,21 €
DDV 22%: 0,58 €
Na zalogi: 10 kos

kos

Opozorila: Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Ne vdihavajte meglic. Uporabljajte v dobro prezračevanem prostoru.
Sestava: manj kot 5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, etilni alkohol. Drugo- parfum, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone. Licenca za prodajo alkohola (UTF)- C.A.RAA 00 105 K.
Datum proizvodnje: glej datum na embalaži. Rok uporabe- 4 leta od datuma proizvodnje
Vaš EKO FOLIUM - distributer izdelkov Winni's za Slovenijo